Update 20 augustus 2021: Kapster Marloes is volledig gevaccineerd tegen het coronavirus. Dit is een belangrijke stap om besmetting tussen klant en kapster te verkleinen.
Update 26 juni 2021: Geen mondkapjes verplichting meer.
Er is geen verplichting meer om een mondkapje te dragen. Mocht u het om uw gezondheid prettig vinden dat uw kapster een mondkapje draagt, dan kunt u dit aangeven. Dit is geen enkel probleem.
Blijf thuis Bij Gezondheidsklachten

Last van gezondheidsklachten zoals koort, verhoging, benauwdheid hoesten of niezen? Blijf thuis en bel de afspraak af.Wij plannen graag een nieuwe afspraak met u in.

Kom alleen naar de kapsalon.

Er gelden strikte regels wat betreft het aantal klanten per m2 in de salon. Indien de salon tijdelijk te vol is vragen wij buiten of in de hal te wachten.
Minderjarigen of mensen met een beperking mogen begeleid worden door 1 persoon.

Volg onze aanwijzingen op.

Het protocol voor de kappersbranche leven wij strikt na. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op voor een veilig kappersbezoek.

Wij werken alleen op afspraak.

Door de richtlijnen van het RIVM werken wij uitsluitend op afspraak. Kom 5 minuten voor aanvang van de afspraak naar de salon en niet eerder. Indien de salon tijdelijk te vol is vragen wij buiten of in de hal te wachten.

Registratie bezoek is verplicht.

Wij zijn verplicht de n.a.w. gegevens van de klant te noteren. Geen registratie betekent geen behandeling. Wij zijn verplicht informatie te verstrekken in het geval van een eventuele corona uitbraak.

Betaal indien mogelijk contactloos.

Het hygiëne protocol schrijft voor per pin te betalen. U kunt hierbij contactloos betalen.

Was of desinfecteer bij binnenkomst direct uw handen in de hal of toilet.

Er is desinfectie aanwezig en uw kunt uw handen in het toilet wassen.

Doe de gezondheidscheck
 
 
geupdate op 26-8-21